over Jazz On The Sofa

EEN LANS BREKEN VOOR Live JAZZ MUZIEK

Jazz On The Sofa is een Jazz Festival dat zich richt op kwalitatief hoogwaardige jazz en wereld muziek. Dit in kleine bezettingen in solo en duo formaties. Op de eerste zondag van november worden woonkamers in Zeist (rond het slot) omgetoverd tot podia waar u samen met de artiesten kunt beleven hoe puur de muziek tot u komt.

Als in een woonkamer muziek wordt gemaakt, dan communiceert muziek tussen maker en toehoorder. Heel direct. Het zoveel mogelijk akoestisch spelen, zonder tussenkomst van technische snufjes, versterkt dat gevoel. Dat is waarom ‘Jazz on the Sofa’ is begonnen. Nieuwsgierig naar concerten met een meerwaarde?

Wat is er leuker voor jou als concertbezoeker dat je niet weet wie je zult ontmoeten en waar je terecht zal komen? ‘Jazz on the Sofa’ is een middag met verrassingen. ‘Jazz On The Sofa’ staat voor: intieme setting, persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit. De organisatie kiest voor een combinatie van (inter-)nationale artiesten in combinatie met de fantastische musici uit de eigen regio en nieuwe talenten.


‘Jazz On The Sofa’ is een initiatief van de Stichting Lotz Of Music. Georganisserd door Marco van Schoonhoven (Dag vd muziek), Brenda Van Hassel-Emmen, Mark Alban Lotz (Lotz Of Music). Mogelijk gemaakt door sponsoring van de Sena en Smaakwinkel De Witte Os, Gemeente Zeist, K.F.Heinfonds.

 


For musicians who want to apply for a show.
(click the link)