Guy van Beek • Solo piano recital


Lyrisch en vrij pianospel in het grijsblauw tussen jazz en klassiek.

3 sets
15:00 • Theaterzaal
16:00 & 17:00 uur • Lokaal 19


Guy van Beek (1966) ontdekte na zijn afstuderen in recht en economie dat zijn oude liefde, de muziek, hem nog steeds enorm trok! Hij sloeg de raad van velen in de wind en besloot alsnog zijn grootste passie te volgen. In 2000 studeerde hij af in piano Lichte Muziek aan het Utrechts Conservatorium. Vervolgens begeleidde hij verschillende cabaretiers en toerde 2 maanden door Zuid-Korea.Hij zoekt graag het podium op in het Pianoduo Maurer-Van Beek (met de programma’s Piazzolla & Ziegler, Tango-Plus, Eastern Cultures on 2 Pianos) en vestigde in 2014 een wereldrecord met SUITE 17, een compositie voor 17 pianisten op één vleugel. SUITE 17 werd in 2018 ge-update naar het opnieuw door Guinness erkende SUITE 21. 

Voor Zeist on the Sofa speelt Guy eigen werk en een enkele compositie van Thomas Enhco. Lyrisch en vrij pianospel in het grijsblauw tussen jazz en klassiek.https://www.guyvanbeek.nl