New Generation Concert


Near & Far

‘New Generation’ concert door studenten van het Utrechts Conservatorium. Mark Lotz ontmoet als docent op diverse conservatoria vaak fantastische musici van een jonge generatie. Hier drie lichtende voorbeelden die nog opzien zullen gaan baren.


Jaap de Vries • trompet
Man Dahu • bass
Duccio Falchi • gitaar


2 sets: 15:00 & 16:00 @ van Tellingen InterieursNear & Far begon als een duet van Jaap de Vries (Groningen) en Mandahu (Hohhot, China). Na een ontmoeting op het HKU bleek het al snel dat muziek daadwerkelijk de internationale taal is. Na de toevoeging van de gitarist Duccio viel alles perfect op zijn plek en ontstond er een muzikale verbintenis die zich uit in een kleine ode aan de jazztraditie, waarbij de Nederlandse, Italiaanse en Chinese roots gecombineerd worden om iets nieuws te vormen.Dit concert werd mogelijk gemaakt door het Interieurwinkel van Tellingen te Zeist.