Line-up

Jazz On The Sofa presenteert de beste kamermuziek gemaakt door lokale artiesten. De ‘HIDDEN DIAMONDS’ van Zeist en omstreken. Het presenteert maar liefst vier unieke producties en hun premières in verrassende bezettingen. Multidisciplinair en intergenerationeel.


Marius Beets • Blues In Europese Abstractie
Afro-Amerikaanse blues gekoppeld aan Europese compositietechniek, uitgevoerd door selecte musici uit de klassieke en jazzmuziek. Dit programma presenteert Marius Beets voor het eerst als solist op de akoestische basgitaar in een unieke compositie door Beets.


Première
Ella Zirina & Cengiz Arslanpay
Een ontmoeting van drie artiesten in electronica en compositie.


PremièreJosé Bosschers & Bert van den Brink

Vertaal de Liefde

De mooiste jazz klassiekers op poëtische wijze vertaald naar het Nederlands.


Première
Peter Peuker & Gijs Idema
Rond Stan Getz

Nederlands best bewaard geheim op tenor saxofoon hier gekoppeld aan een jonge rising star op gitaar. De muziek van de Amerikaanse jazzsaxofonist Stan Getz (1927-1992) is uitgangspunt. 


Première
Wieke Garcia & Marieke Snijders

Choiva is een multi-instrumentaal duo van Wieke Garcia (harpiste/zangeres/ componiste) en Marieke Snijders (pianiste/zangeres/componiste). Ze spelen eigen werk van hun eerste EP “Guru’s Girlfriend en nieuw werk van de EP “Big Blue Rising”. Estrella Acosta & Paulinho Paes
Een muzikale ontmoeting tussen Brazilië en Cuba: avontuurlijke mix van bolero, bossa, samba en son, spontaan gebracht door dit creatieve duo.