Tickets

Als u een ticket koopt ontvangt u deze digitaal. Deze geeft u toegang tot alle reguliere concerten als ook de ‘After Party’ concerten. U stelt de route van u concerten zelf samen.  

De concerten vinden plaats om 15.00, 16.00, 17.00 uur en duren 40 minuten. Na afloop is er de mogelijkheid tot ‘After Party’ in de hall van de Bibliotheek om 18.30 uur met het Wouter Poot Trio (met eten en drinken)

Het concert om 20.00 met het Ronald Snijders ensemble in het poppodium De Peppel valt om privé redenen uit en wordt later ingehaald.

Passe-partout | € 25
Kinderen, studenten, Bim-leden | € 12.00

Donaties
U kunt tijdens het kopen van een ticket ook gebruik maken van de optie voor een extra donatie. Hiermee draagt u bij aan het voortbestaan van Jazz On The Sofa.

Doneer een ticket aan een ander
U kunt een donatie doen in vorm van tickets voor mensen die de prijs van deze ticket niet kunnen betalen. Als u hier doneert geven we de tickets via onze partners MeanderOmnium, Stichting Schuldhulpmaatje, Hogeschool Utrecht en Vrije Hogeschool Zeist aan mensen die anders geen ticket zouden kunnen kopen.

Workshop José Bosschers, Voice WorkX & Madgalena Zwaratko
Hiervoor hebt u een ticket nodig voor Jazz On The Sofa EN u moet zich aanmelden bij Muziekwinkel Zeist (Gitaar award) of José Bosschers (zang workshop). De tickets zijn geldig voor allebij, het festival als ook de workshop.

 


Ticketshop

Is the ticket shop not clearly visible? Click here.