Tickets

Als u een ticket koopt ontvangt u deze digitaal. In combinatie met uw verplichte Coronatoegangsbewijs ontvangt u bij het eerste concert van uw keuze (om 15.00 uur) een armband die u entree geeft tot alle locaties en concerten.

De concerten vinden plaats om 15.00, 16.00 en 17.00 uur en duren 30 minuten. Na een concert kunt u in alle rust naar een volgend concert op een andere locatie lopen. U kunt drie concerten bijwonen. Na afloop is er de mogelijkheid tot borrelen en een klein hapje in de Orangerie van Slot Zeist.

Jazz On The Sofa kent maar één ticketsoort. Deze geeft u toegang geeft tot alle zes de concerten. U stelt de route van u concerten zelf samen. De locaties liegen allemaal op loopafstand (niet meer dan 10 minuten) van elkaar. 

Passe-partout | € 19.00
Kinderen en studenten | € 10.00

Donaties
U kunt tijdens het kopen van een ticket ook gebruik maken van de optie voor een extra donatie. Hiermee draagt u bij aan het voortbestaan van Jazz On The Sofa.

Doneer een ticket aan een ander
U kunt een donatie doen in vorm van tickets voor mensen die de prijs van deze ticket niet kunnen betalen. Als u hier doneert geven we de tickets via onze partners MeanderOmnium, Stichting Schuldhulpmaatje, Hogeschool Utrecht en Vrije Hogeschool Zeist aan mensen die anders geen ticket zouden kunnen kopen.

 


Ticketshop

Is the ticket shop not clearly visible? Click here.